Välkommen till öppet hus!

Utsikt från förarplats i flygplan

Öppet Hus!

Lördagen den 31 augusti bjuder vi in till en spännande dag med möjlighet till en kort introduktionsflygning inför höstens pilotutbildning! Du följer med någon av våra erfarna introduktionspiloter upp i luften och provar på att flyga på riktigt. Trygg och enkelt 🛩️

PPL (normalklassade sportplan) =800:-
UL (Ultralätt) =600:-

OBS! Vi tar swish eller kontant

Huset är öppet mellan kl 10-16. Vi serverar saftiga MC-Fly burgers och glass för den som önskar. Passa på att träffa våra engagerade klubbmedlemmar, och få insikt i vad som krävs för att ta första steget till att bli hobbypilot.

Nästa kursstart är redan i höst!

Alla flygintresserade är välkomna att umgås och snacka flyg. Andra flygklubbar är också hjärtligt välkomna att visa upp sina flygplan och mingla med våra besökare.

Nästa sommar är det kanske du som spakar något av klubbens flygplan helt själv och flyger dit du vill? Det är enklare än du tror och roligare än du anar.

Praktisk info

Tidvis kan det vara kö till flygningen, så du kan få vänta en stund. Passa då på att prata flyg med någon av medlemmarna på plats! Om vädret inte är på vår sida, oroas inte – vi ser till att du får all information du behöver samt en reserverad plats för en framtida introduktionsflygning.

Vägbeskrivning

Följ skylten ”Flygklubb” på höger sida vid infarten till Axamo/Jönköping airport. Det är fri parkering utanför klubbhuset.

Välkommen!